Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Vrijdag 11 oktober:

Overzichtsproeverij Natrada in De Latijnse School

Natrada organiseert vrijdag 11 oktober een proeverij in De Latijnse School in Deventer. In een historische ambiance waar Erasmus en andere filosofen ooit les hadden, geeft Natrada een overzichtsproeverij en kunt u op ongedwongen wijze en gratis een overzichtproeven van biologische en bio-dynamische wijnen uit Portugal, Slovenië en Griekenland.

DGH: De Grote Hamersma

Dure landen? Geen sprake van. In alle landen bevindt zich minimaal één voortreffelijke wijn met een consumentenprijs van 5,99 euro. Daarnaast bieden wij u de gelegenheid om een selectie wijnen te proeven met een consumentenprijs tot 5 euro. Een aparte proeftafel is gereserveerd voor de Hamersma selectie met wijnen van Natrada die in de De Grote Hamersma 2014 komen en waarin het assortiment van Natrada het bijzonder goed heeft gedaan.

Waar: De Latijnse School, Grote Kerkhof 6, 7411 KT Deventer, 0570 617842.

Wanneer: Vrijdag 11 oktober, van 10:00-17:00 uur.

Hoe te bereiken: Openbaar vervoer (trein, bus en aansluitend 10 minuten lopen). Of met de auto. Er is een beperkt aantal (betaalde) parkeerplaatsen op plein Grote Kerkhof beschikbaar. Gratis parkeren aan de overkant van de IJssel bij het IJsselhotel (navigatie-adres: Worp 2, 7419 AD Deventer), daarna oversteken met pontje en 1 minuut lopen.

Zowel Joren Jacobs (Natrada's registervinoloog) als Ramon van Huffelen (eigenaar en oprichter van Natrada) zijn op deze dag aanwezig van 10:00 uur tot 17:00 uur. Joren geeft de hele dag uitleg bij de wijnen (interessant voor beginners én gevorderden). Voor vragen als hoe verkoop ik wijn, hoe presenteer ik wijn en hoe maak ik wijn commercieel tot een succes in mijn winkel kunt u zich richten tot Ramon. Indien u diepgaand op bepaalde aspecten wilt ingaan dan verzoeken wij u een afspraak te maken voor die dag zodat Ramon tijd voor u kan inplannen op die dag.

Tot slot:
  • Laat u het even weten als u komt? Dan kunnen wij daar enigszins rekening mee houden.
  • De biologische wijn assortimentsproeverij is alleen voor winkeliers en wijninkopers (niet voor consumenten).
Publicatiedatum: