Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Revolutie in babyvoedingland

Nieuw: Verse biologische babyvoeding van De Kleine Keuken

De biologische babyvoeding van De Kleine Keuken is vanaf heden verkrijgbaar. Dit is een uniek assortiment verse babyvoeding en een mooie aanwinst voor het koelversschap. Met deze producten heeft u een onderscheidend aanbod, beschikbaar voor iedereen, maar met name gericht op de nieuwe, groene klant.

Wat doe je als je een jonge ouder bent en geen lekkere, goede babyvoeding kunt vinden voor die momenten dat jezelf geen tijd hebt om te koken? Of de kleine uit logeren gaat en je de oppas niet wilt opzadelen met extra werk in de keuken, maar wel wil dat je kindje vers en biologisch eet? Dan ga je voor de producten van De Kleine Keuken. Kirsten en Gees van De Kleine Keuken hebben een missie om baby's gezond te laten eten en ouders daarbij te helpen.Er zijn 6 varianten verse babyvoeding voor 3 leeftijdscategorie├źn: 4, 7 en 10 maanden, twee varianten per leeftijd. In deze babyvoeding zitten geen toevoegingen zoals appelsap, smaakstoffen, verdikkingsmiddel of rijstebloem. 100% biologisch.

Doordat de hapjes niet zijn gesteriliseerd, wat bij potjes babyvoeding wel gebeurt, zijn ze korter houdbaar en moet je ze in de koelkast bewaren. Maar dat betekent wel dat alle smaak en textuur behouden blijft.


Promotieposter op A3-formaaat. Er zijn ook schapkaartjes en een A5-poster verkrijgbaar.

De pakjes zijn recyclebaar doordat er geen aluminium tussenlaag gebruikt wordt en kunt u de verpakking bij het plastic afval weggooien.

Deze producten zijn exclusief verkrijgbaar bij biologische groothandel De Zaai-Ster. Voor vragen over leveringen kunt u contact opnemen 0594 515578 of [email protected].
Publicatiedatum: