Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw: Rabenhorst Kleine Raaf Kindersappen

De sappen van Rabenhorst zijn al sinds 1898 een begrip bij liefhebbers van smakelijk vruchtensap. Tegelijkertijd staat de naam Rabenhorst voor de hoogste kwaliteit aan natuurlijk direct sap. Rabenhorst sap bevat veel vitamines, mineralen, spoorelementen en plantextracten. Aan het succesvolle Rabenhorst assortiment wordt nu een lijn van 5 biologische kindersappen toegevoegd.

Rabenhorst Kleine Raaf is de productlijn voor kinderen verrijkt met vitaminen en mineralen. In vertaling betekent de naam van het bedrijf 'het ravennest', dat het huis is van de kleine raaf.

Rabenhorst De Kleine Raaf Natuurlijke Energie Bio

Een heerlijke mix van organische vruchtensappen met aromatische organische honing, verrijkt met ijzer(ll)gluconaat en vitamine C. Hier krijgt de Kleine Raaf energie van! IJzer draagt bij tot een normaal energieleverend metabolisme en tot de normale vorming van rode bloed cellen en hemoglobine. Vitamine C verhoogt de ijzeropname.


Rabenhorst De Kleine Raaf Immuun Booster Bio

Verrijkt met Zink en vitamine C en vooral lekker. Dit geeft de Kleine Raaf extra weerstand! Zink en vitamine C dragen bij aan de normale werking van het immuun systeem.

Rabenhorst De Kleine Raaf Innerlijke Balans Bio

Met Magnesium en folinezuur. Zo wordt de innerlijke balans van de Kleine Raaf op peil gehouden. Magnesium draagt bij aan de normale werking van het zenuwstelsel en folaat tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid.

Rabenhorst De Kleine Raaf Sterke Botten Bio

Met Calcium en vitamine D. Dit is nodig voor de normale groei en ontwikkeling van de botten van de Kleine Raaf. Calcium en Vitamine D dragen bij aan de instandhouding van normale botten.

Rabenhorst De Kleine Raaf Makkelijker Leren Bio

Met IJzer en B-vitaminen. Dit draagt bij aan de coginitieve ontwikkeling van de Kleine Raaf en geeft ondersteuning aan de spijsverteringsprocessen. IJzer draagt bij aan een normale cognitieve functie. De B vitaminen ondersteunen de spijsverteringsprocessen van het organisme.

Voor meer informatie over Rabenhorst en Rabenhorst Kleine Raaf sappen kunt u contact opnemen met Unipharma (www.unipharma.nl): 0118 434410 of mailen naar [email protected]
Publicatiedatum: