Krijg subsidie voor klasbezoeken

Provincie Vlaams-Brabant zoekt 'boeren met klasse'

Het provinciaal netwerk 'Boeren met Klasse' bundelt 67 Vlaams-Brabantse land- en tuinbouwbedrijven die hun deuren openzetten voor groeps- en klasbezoeken. Bedrijven uit het netwerk krijgen een subsidie van vijftig euro per klasbezoek en dertig euro voor elk ander bezoek.

"We willen het brede publiek en vooral kinderen en jongeren op een levensechte manier in contact te brengen met het hedendaagse platteland en actieve land- en tuinbouwbedrijven. Een boerderijbezoek is ongetwijfeld de ideale manier voor kinderen om te leren over de productie van hun voedsel", zegt Monique Swinnen, gedeputeerde voor land- en tuinbouw.

Wordt jij ook één van de Boeren met klasse?

Ben je een enthousiaste land- of tuinbouw(st)er en ontvang je graag groepen en/of klassen op jouw bedrijf? Dien dan snel je kandidatuur in voor het werkingsjaar 2014. Toetreden tot het netwerk 'Boeren met Klasse' kan door het bestemde aanvraagformulier in te dienen bij het provinciebestuur van Vlaams-Brabant vóór 1 november 2013.

Het aanvraagformulier en reglement vindt je op deze website (doorklikken naar Boeren met klasse: subsidie voor land- en tuinbouwers).

Bron: bioForum

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.