Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
AGF Detail, stand 349:

Dutch Cranberry Group introduceert nieuwe bio-sappen en gedroogd fruit

Ook dit jaar zal de Dutch Cranberry Group weer deelnemen aan de AGF-beurs in Houten (1 en 2 oktober). "Het contact voor ons met de winkelier blijft ontzettend belangrijk. Zij geven aan wat ze van de producten vinden en zorgen ervoor dat wij op de hoogte blijven van ontwikkelingen in de markt", aldus Rose Khorenyan, één van de eigenaren van Dutch Cranberry Group te Breda. "Wederom zullen wij weer een aantal nieuwe producten lanceren tijdens deze AGF-beurs. Vanzelfsprekend betreft het hier weer pure producten van een hoge kwaliteit tegen een zeer aantrekkelijke prijs, zoals onze afnemers dat van ons gewend zijn."



"Zo presenteren wij met trots onze biologische granaatappelsap, biologische frambozensap, bio-aardbeiensap en bio-vlierbloesemsiroop. Deze producten vormen een mooie aanvulling op het assortiment en passen goed naast onze bio-lijn met cranberryproducten die wij aan het begin van het jaar op de Bio Vak in Zwolle hebben geïntroduceerd", vervolgt Rose. "Tevens zullen wij een bijzonder mooie lijn met biologisch gedroogd fruit lanceren. Dit bio-fruit importeren wij zelf en kunnen wij dus voor een aantrekkelijke prijs aanbieden aan de detailhandelaar. Het betreft hier: Bio-bananen, heel en in plakjes, bio-mango, bio-papaya, bio-kokos, bio-ananas, heel en in plakjes. Dat wordt dus smullen op de stand van de Dutch Cranberry Group. Kom dus gerust proeven en genieten in onze stand nr. 349."

Voor meer informatie:

Rose Khorenyan
Dutch Cranberry Group BV
Weidehek 56
4824 AS Breda
010 4666810
06 16324381
info@dutchcranberrygroup.nl
www.dutchcranberrygroup.nl
Publicatiedatum: