Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

By the Grape nu zelf shop-in-shop

Om de collectie By the Grape family wijnen breder verkrijgbaar te maken gaat By the Grape nu zelf shop-in-shop! Vanaf aanstaande zaterdag 7 september 2013 zijn de biologische huiswijnen van het By the Grape label verkrijgbaar bij Proef!, een winkel in wijn en noten die nieuw opent in Diepenveen (bij Deventer) en in oktober 2013 volgt de shop-in-shop introductie bij Gimsel in De Groene Passage in Rotterdam.

"Fijne wijnen, die huiswijnen van By the Grape." - Nicolaas Klei, wijnschrijver.

Selectief en verrassend

De locaties waar By the Grape shop-in-shop verschijnt worden door de ondernemers achter By the Grape zelf geselecteerd en kunnen heel verrassend zijn. Denk aan een biologische slager die wijn verkoopt, een muziekzaak, modewinkel et cetera. Speciaal voor de verkoop op locatie van alle By the Grape familywijnen heeft de ontwerper van de By the Grape wineries, Tjep, een wijnmodule ontworpen. Het By the Grape family assortiment beslaat zo'n twintig wijnen in de prijscategorie van 5 tot 15 euro.


Serving excellence in wine

"Bij By the Grape hanteren we het principe Serving excellence in wine en zijn we volledig gericht op service. Elke dag vragen we ons af waarom je bij ons je wijn zou willen kopen en niet in de supermarkt, waar je toch al dagelijks komt. Het antwoord is: vanwege de beleving, service en de wijnen die je niet zult vinden in de supermarkt. Bovendien steun je met je aankoop onafhankelijke en getalenteerde wijnmakers uit alle delen van de wereld", vertelt Derrick Neleman.

By the Grape in 2013

"Het eerste halfjaar heeft voor By the Grape in het teken gestaan van een onstuimige groei met een verdrievoudiging van de online verkopen. Tevens is er een tweede By the Grape winery geopend aan de Burgemeester Reigerstraat 24A te Utrecht en deze overtreft inmiddels al onze verwachtingen. Het succes van de serie Huiswijnen onder het 'By the Grape family' label bestaat inmiddels uit 20 wijnen, allen biologisch, en deze zullen onze volledige focus krijgen de komende maanden. In het vierde kwartaal zal een derde winery geopend worden. Waar? Dat blijft nog even een verrassing", aldus Derrick.

Voor meer informatie: www.bythegrape.nl
Publicatiedatum: