Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw in Nederland: Baby Peace kinderwagengordijn

De Baby Peace van Kurtis is een trendy gordijntje met opvallende prints voor de kinderwagen, buggy en autostoel. De eenvoudig te bevestigen biologische jersey-stof beschermt baby's en peuters tegen weer en wind en houdt maar liefst 99,5% van de UVA- en UVB-straling tegen. Het Zweedse merk ontstond in 2008 en veroverde snel talloze landen binnen en buiten Europa. Vanaf nu is het ook verkrijgbaar in Nederland en België.

Veilig plekje

De kinderwagen, buggy en autostoel zijn plekken waarin kinderen vaak vertoeven. Voor de allerkleinsten is het fijn om een veilig nestje te hebben. Maar ook peuters genieten van een eigen, afgeschermd plekje in de buggy. De Kurtis Baby Peace gaat zeker mee van 0 tot 2 jaar. Het beschermt kindjes tegen zon, wind én drukte. Dankzij de goede kwaliteit van het jersey blijft bovendien 's zomers de warmte en 's winters de kou buiten. Het gordijntje is eenvoudig te bevestigen door middel van 3 ringen. Opvallend: de grafische prints springen meteen in het oog. Ieder jaar verschijnen weer nieuwe hippe kleuren en ontwerpen. Zo is er momenteel een limited edition in de trendy kleuren zwart met wit.


Modern en grafisch

De moderne, grafische look van het merk Kurtis vormt een goede tegenhanger van meer traditionele babyproducten. DesignFabrix.nl vertegenwoordigt het merk in Nederland en België. Naast de Baby Peace is DesignFabrix ook agentschap van het voedingskussen Kurtis Petite, ook van biologische stof. Dit kussen is groot genoeg om goed te ondersteunen tijdens het voeden en licht genoeg om overal mee naar toe te nemen.

Kijk voor alle verkooppunten op www.designfabrix.nl.
Publicatiedatum: