Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Boerderij laat struiken 5 jaar lang groeien

Nieuw in Nederland: Kaap Bossie Honeybush thee

Kaap Bossie 100% Honeybush thee is een speciale organische thee die zowel volwassenen als kinderen veel gezondheidsvoordelen biedt. De thee heeft een helend effect, verhoogt je lichamelijke weerstand en smaakt erg lekker.
 
Kaap Bossie 100% Honeybush Thee is een organisch product: 100% puur natuur. Dat betekent dat er geen supplementen als kleur- en smaakstoffen aan zijn toegevoegd en er geen chemische gewasbeschermingsmiddelen gebruikt zijn. Daarnaast bevat de thee geen cafeïne en weinig looizuur. Een thee die je zo vaak als je maar wilt kunt drinken zonder gezondheidsschade. Zelfs voor kleine kinderen.


Veel voordelen

De gezondheidsvoordelen zijn ontelbaar. Baby's en kinderen met koliek, darmprobleempjes of slaapproblemen worden rustig en verbeteren na het drinken van Kaap Bossie 100% Honeybush thee. Maar ook tijdens de groei heeft Kaap Bossie 100% Honeybush thee een goed effect op uw kind. Bijvoorbeeld, de aanwezige calcium bevordert de groei van tanden, botten en haren. In Zuid Afrika groeien kinderen op met deze thee en is al honderden jaren favoriet bij zowel de bevolking. De Kaap Bossie 100% Honeybush thee helpt ook volwassenen sneller te genezen bij verkoudheid, hoesten, constipatie of werkt puur als ondersteuning van een goede weerstand. Senioren hebben baat bij deze thee tijdens de overgang, bij gewrichtspijnen en slaapproblemen. En men zegt dat het frequent drinken van Kaap Bossie 100% Honeybush thee de genezing van kanker bevordert.

Smaak

De Engelsen gaven de plant zijn naam. Honeybush groeit alleen in Zuid Afrika op de heuvels rondom Kaapstad. Als de Honeybush in bloei staat, wordt een honingachtig aroma verspreid over de heuvels, vandaar de naam Honeybush. De thee heeft ook een vaag honingaroma waardoor Kaap Bossie 100% Honeybush thee voor jong en oud prettig is om te drinken. Zelfs hele kleine kinderen houden van deze thee. Natuurlijk zal een theelepel Kaap Bossie honing de zachte honingsmaak alleen nog maar versterken.


Geschenk van moeder natuur

De Kaap Bossie Honeybush boerderij in Zuid Afrika laat de ongecultiveerde Honeybush struiken rond 5 jaar lang groeien. De planten krijgen zo de kans om de waardevolle voedingstoffen van moeder aarde op te nemen. Daarom heeft Kaap Bossie 100% Honeybush thee een superieure kwaliteit en bevat hoge concentraties mineralen, anti-oxidanten en fitoestrogeen. Bovendien is Honeybush een uitstekend fytotherapeutisch middel. Kaap Bossie 100% Honeybush thee bevordert de groei van botten, tanden en haren, verzekert een goede stoelgang en goede nachtrust, helpt bij afvallen, vertraagt veroudering, verlaagt het risico op hartklachten en ondersteunt de lichamelijke weerstand van u en uw kind. Bij uitstek geschikt voor (kleine) kinderen (geen kleur- en smaakstoffen en chemische gewasbeschermingsmiddelen).

1 theezakje = 3 koppen thee

Verwarm de thee zo vaak als u wilt op: de goede smaak blijft behouden.

Voor meer informatie: [email protected] (Wilma Oudshoorn) en www.kaapbossie.com.
Publicatiedatum: