"Eosta: "Deze tray bespaart heel wat logistieke kosten en ruimte"

SPS presenteert Smart Pepper Tray

Tholen - Smart Packaging Solutions (SPS) produceert jaarlijks zo'n 75.000 ton aan massief kartonnen verpakkingen. Onlangs heeft het bedrijf de nieuwe Smart Pepper Tray geïntroduceerd. "We waren erg blij met deze ontwikkeling en zijn daarom ook meteen ingestapt om het in te voeren", vindt Paul Hendriks, verpakkingsdeskundige bij Eosta. "Als marktleider van biologische en fairtrade groenten en fruit zijn we steeds op zoek naar innovatie voor onze producten." Paul is de architect achter de gepersonaliseerde dozen van Eosta. "Onze tuinders zijn trots op hun product. Zij willen dit tonen en laten dit uitstralen op de verpakking door elk product een individueel gezicht te geven", vertelt hij.


Paul Hendriks presenteert de nieuwe Smart Pepper Eosta Tray

Duurzaam en innovatief

Toen SPS eind vorig jaar een nieuwe open paraat paprika tray ontwikkelde, klonk dit als muziek in de oren van Eosta. "Er werd begin dit seizoen een testtraject opgezet en met veel succes worden de paprika's van Eosta verpakt in de nieuwe Smart Pepper Tray. Deze tray is eenvoudig te openen en stapelt perfect. Bovendien wordt hij als paraat verpakking aangeleverd waardoor je heel wat logistieke kosten en ruimte bespaart. Door het feit dat je geen deksel meer gebruikt, ben je kostenefficiënt bezig voor je bedrijf en is dit ook nog een positieve noot voor het milieu", benadrukt Johan De Neef, Business Unit Manager SPS. Dit project kadert perfect in de filosofie van beide bedrijven: duurzaam ondernemen."


Ook voor andere klanten heeft SPS deze speciale trays ontworpen

Sterk als ijzerwerk

"De Smart Pepper Tray is een enorm stevige doos. Met een compressiewaarde van meer dan 3,0 kN kan deze doos ingezet worden voor lange-afstand transporten. SPS heeft de mogelijkheid om deze doos te bedrukken met een mooie fotoprint (off set) bedrukking. Wij hebben ondertussen ook de Smart Aubergine Tray in ons gamma.
Op dit moment zijn er reeds tal van buitenlandse projecten in onze orderportfolio", besluit Johan.


De gepersonaliseerde doos van Eosta

Voor meer informatie:

Johan de Neef
Smart Packaging Solutions
Locatie Meer
Europastraat 28
2321 Meer
tel : + 32 33150424
fax : + 32 33150449
sales@smartpaso.com
www.smartpaso.com

Auteur: Gertrude Snoei

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven