Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Open Brouwerijdag bij Budelse Brouwerij: 1 juni

Op zaterdag 1 juni 2013 opent de Budelse Brouwerij uit Budel haar deuren in het kader van de Week van het Nederlandse Bier. Het is mogelijk om dan een kijkje te nemen bij de Budelse Brouwerij.

De bezoeken vinden groepsgewijs plaats vanuit Ontvangstlokaal De Bierparel, Deken van Baarsstraat 5 te Budel (www.debierparel.nl). Geïnteresseerden worden verzocht om zich tussen 9:30 uur en 16:00 uur te melden in De Bierparel, waarnaar men in groepen vertrekt naar de Budelse Brouwerij.

De brouwerij is die dag in bedrijf. Tijdens de rondleiding wordt uitleg gegeven over het brouwproces. De entree is gratis.


Biologische bieren

De Budelse Brouwerij heeft vijf biologische bieren in het assortiment. De biologische bieren worden gebrouwen met 100% biologisch verbouwde grondstoffen en met gebruikmaking van groene stroom, verkregen uit duurzame energiebronnen. Dit zijn de vijf varianten: Budels Pilsener Bio, Budels Malt, Witte Parel, Budels Zware Dobber en Budels Honing.

Kijk voor meer informatie op www.budels.nl.
Publicatiedatum: