Wijngaard Hoog Beek & Royen: 1800 jonge wijnstokken de grond in

Afgelopen zaterdag gingen 1800 jonge wijnstokken van biologische Wijngaard Hoog Beek & Royen de grond in, met dank aan vrijwilligers, sponsoren en vrienden. De initiatiefnemers willen iedereen die op wat voor manier dan ook heeft bijgedragen heel hartelijk danken. Ze kijken terug op een heel productieve maar ook gezellige dag waar echt teamwork is gedemonstreerd. Na de gedane arbeid dronk men een heerlijk wijntje bij het koetshuis aan de Driebergseweg in Zeist.

En last but not least, dank aan Het Utrechts Landschap voor de enorme inzet en het beschikbaar stellen van materialen en gereedschappen. Ron Blom was zelf de hele dag aanwezig en heeft ook zelf enthousiast meegeplant."Hulde aan alle vrijwilligers die hebben meegewerkt! Nu kunnen we verder: de komende weken en maanden zullen we zien dat het werk nog maar net begonnen is. Nieuwe vrijwilligers zijn daarom altijd welkom. Via www.wijngaardzeist.nl kan iedereen die een steentje wil bijdragen - met of zonder groene vingers - zich aanmelden en wordt met open armen ontvangen."
 


Klik hier
voor het complete fotoalbum van afgelopen zaterdag.

Kijk voor meer informatie op www.wijngaardzeist.nl.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.