Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Aderum: nieuwe biologische wijnen van Intense Wines

Nieuw bij Intense Wines zijn de Spaanse Aderum wijnen. De wijnen zijn 100% biologisch en afkomstig van Bodegas Mureda in Valdepeñas. Bodegas Mureda ontleent zijn naam aan het Moorse kasteel La Casa Mureda gelegen in het vroegere Koninkrijk van Granada. Veel huizen en namen in de hele regio hebben een grote Moorse invloed. Tegenwoordig richt men zich bij Bodegas Mureda op wijn en olijfolie. Valdepeñas is een van de meest productieve wijngebieden van Spanje. Bodegas Mureda heeft ruim 10.000 hectare wijnbouw, waarvan 1.000 hectare biologische wijngaarden, gelegen op ruim 900 meter boven de zeespiegel. Sommige gebouwen op de wijngaarden zijn meer dan 500 jaar oud en zijn hersteld in de oorspronkelijke staat. Mureda werkt met een groot respect voor de natuur en bezit de grootste oppervlakte aan biologische wijngaarden in Spanje. De hele organisatie werkt vanuit een duurzame & milieuvriendelijke gedachte.

Aderum Bianco

De biologische Chardonnay en Sauvignon Blanc druiven zijn voornamelijk afkomstig van jonge wijnstokken en dit geeft de wijn een mooie lichtgouden kleur. De geur heeft een heerlijke frisheid met tonen van tropisch fruit die ook in de smaak duidelijk te herkennen zijn, de afdronk is rond, frisdroog en goed uitgebalanceerd. Prachtig als apéritief, groene salade met gerookte kip en sinaasappel en vele visgerechten.


Aderum Rosado

Deze sprankelende Rosé is gemaakt van biologische Cabernet Sauvignon en heeft een prachtig levendig roze kleur. De geur is bloemig met aantrekkelijke tonen van bessen, aardbeien en frambozen. De smaak is licht, zacht en fruitig, de afdronk is toegankelijk met een delicate zoetheid. Heerlijke terraswijn. Goed in combinatie met tapas en gegrild vlees.

Aderum Tinto

De biologische Tempranillo druiven zijn net als de witte varianten afkomstig van jonge wijnstokken. De kleur is intens, dieprood en de royale geur is verfijnd met tonen van zongerijpt fruit en een vleugje mineralen. De smaak is rijk en rond met een goede structuur en een goede afdronk. Perfecte apéritiefwijn, ook goed bij vleesgerechten, pasta's en soepen.

Introductieprijs

Aderum wit, rosé en rood zijn nu per fles 2,95 euro exclusief btw. Genoemde prijzen zijn geldig tm 31 julli en uitsluitend bestemd voor horeca en vakhandel op basis van levervoorwaarden opgesteld door Intense Wines BV.

Intense Wines; made with Passion, Powered by Nature

De wijnen van Intense Wines zijn afkomstig van gerenommeerde wijnhuizen waar al jaar en dag met veel plezier & passie mooie zuivere wijnen worden gemaakt. Dit betekent biologisch, biologisch-dynamisch, CO2-neutraal en 'nature friendly' (sustainable). Ook Fair Trade wijnen zijn een belangrijk onderdeel van het assortiment. Intense Wines is in het bezit van een Fair Trade Max Havelaar-licentie.

Intense Wines vertegenwoordigt gerenommeerde wijnhuizen die een grote diversiteit aan wijnen kunnen bieden op basis van continuïteit en volume. Smaakbeleving en een interessante kwaliteit-prijsverhouding staan aan de basis.

Voor meer informatie:

Intense Wines BV
Graven 10a
7411PH Deventer
0570 546502
06 29543763
[email protected]
www.intensewines.com
Publicatiedatum: