Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Zwitersland: Biologisch bier exclusief bij Coop

De Zwitserse brouwerij Feldschlösschen brengt biologische pils op de markt. Het bier is gecertificeerd door Bio Suisse en is exclusief verkrijgbaar bij Coop Zwitserland. Coop is van plan om in dit jubileumjaar het exclusieve Naturaplan-assortiment verder uit te breiden met vele bekende Zwitserse merkproducten in de biologische kwaliteit. Dit bier is er daar één van.

Feldschlösschen is een heel bekende brouwerij in Zwitserland die al 135 jaar bestaat. Voor het eerst produceert de bierbrouwer nu een biologisch biertje, speciaal voor Coop. Het biologische bier is verkrijgbaar in een kartonnen verpakking met 10 flesjes van 0,33 liter voor 12,95 Zwitserse Frank.

Inmiddels zijn Zweifel Chips, Stocki van Knorr, Gala kaas, roomkaas van Emmi, muesli van BioFamilia en amandelcroissants van Kambly bij Coop al beschikbaar in een biologische variant. Dit zijn allemaal typisch Zwitserse producten en Coop heeft aangekondigd dat er in de komende weken nog meer zullen volgen.



Bron: HappyTimes
Publicatiedatum: