Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Voya biologische kruidentheeën met zeewier nu bij Your Well

Your Well, importeur van Europese zeewier producten, neemt de biologische kruidentheeën van het Ierse merk Voya op in haar assortiment.

Voya startte in 1912 met verzorgingsproducten op basis van zeewier toen de eerste zeewier baden openden aan de Atlantische kust van Strandhil, Sligo, Ierland. De traditie wordt heden gecontinueerd door de familie Walton die de kennis van de zee ook gebruikte om een authentieke serie theeën aan te bieden met hand geoogst zeewier. Het aroma en de smaak van de VOYA kruidentheeën zijn als de frisse zeelucht van de Atlantische kust van Ierland.



De serie VOYA biologische kruidenthee bestaat uit drie soorten, te weten Kamille met zeewier (Chamomille Calm), Venkel met zeewier (Fennel Fusion) en Pepermunt met zeewier (Peppermint Pleasure). Elk heeft op zijn manier een heerlijk verfrissende, rustgevende en spijsvertering bevorderende werking. De thee is verpakt in doosjes met 20 zakjes, elk goed voor een kop overheerlijk thee. Laat het zakje 3-5 minuten trekken en ervaar de frisheid van de Ierse kust. Advies verkoopprijs voor een doos kruidenthee bedraagt €10,00. VOYA Verwen-T! Proef het zelf.

Voor meer informatie: [email protected]
Publicatiedatum: