Zaterdag 11 mei in Amerongen

Fietsroutegids van Pieperpad gratis voor bezoekers van de Grietmarkt

Gekookt, gebakken of in de stamppot, de aardappel is zonder twijfel volksvoedsel nummer één. Om de Nederlander een stukje dichter bij de producenten van deze langwerpige gele knol te brengen is het Pieperpad opgezet, dat tientallen biologische aardappelboeren, restaurantjes en Bed & Breakfasts aan elkaar verbindt. Het resultaat is een fietsroute dwars door Nederland, van het Friese Lauwersmeer tot het Zeeuwse Heikant.

Zo'n beetje halverwege het gevarieerde Pieperpad kom je terecht in Amerongen. Het duizend kilometer lange Pieperpad voert zelfs langs de Grietmarkt.Het Pieperpad is een initiatief van Greenpeace en Bionext. Bionext heeft een flink aantal routegidsen van het Pieperpad ter beschikking gesteld om cadeau te doen aan bezoekers van de Grietmarkt op 11 mei in Amerongen. De gidsen zijn verkrijgbaar in de organisatiekraam. Haal een gids en ga op pieper-reis.

Kijk voor meer informatie over het Pieperpad op www.pieperpad.nl en klik hier voor de website van de Grietmarkt. 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.