
Het hoofdbestanddeel van Orangecello is de bloedsinaasappel. "Hierdoor is dit drankje erg lekker en fris." De biologische bloedsinaasappels uit Italië worden nog met de hand geschild. De Orangecello is als enige 100% biologisch en voorzien van het Skal-keurmerk. De ambachtelijke likeuren zijn verkrijgbaar bij betere wijnwinkels, slijterijen en in de horeca. "Het alcoholpercentage ligt met 24% te hoog om in natuurvoedingswinkels verkocht te mogen worden. Daarom zijn we ook van plan om allebei de varianten ook met een lager alcoholpercentage op de markt te gaan brengen."
The Organic Limoncello
In 2012 introduceerde Di Zabbia The Organic Limoncello op de Nederlandse markt. In het eerste productiejaar won de producent van de citroenlikeur 'The Organic Limoncello' al een medaille op de prestigieuze International Wine & Spirit Competition in Londen.Voor meer informatie:

Di Zabbia
Ter Haarstraat 20
1053 LJ Amsterdam
06 26904644
info@dizabbia.nl
www.dizabbia.nl