Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Variant met lager alcoholpercentage komt eraan"

Nieuw: The Organic Orangecello van Di Zabbia

Tholen - Di Zabbia, de Amsterdamse producent van The Organic Limoncello, heeft er nog net op tijd voor de troonswisseling een toepasselijke nieuwe smaak bij: de Orangecello. "We speelden al een tijdje met het idee dat we meer producten wilden introduceren die goed passen bij de Limoncello. Al snel besloten we ook Orangecello te gaan introduceren. We wisten dat dit mooi zou passen bij de troonwisseling, maar deze werd sneller dan verwacht aangekondigd. Daarom hebben we het proces even moeten versnellen. Dit is gelukt en het nieuwe drankje is nu al een groot succes", zo licht Bartel van Willigenburg toe.



Het hoofdbestanddeel van Orangecello is de bloedsinaasappel. "Hierdoor is dit drankje erg lekker en fris." De biologische bloedsinaasappels uit Italiƫ worden nog met de hand geschild. De Orangecello is als enige 100% biologisch en voorzien van het Skal-keurmerk. De ambachtelijke likeuren zijn verkrijgbaar bij betere wijnwinkels, slijterijen en in de horeca. "Het alcoholpercentage ligt met 24% te hoog om in natuurvoedingswinkels verkocht te mogen worden. Daarom zijn we ook van plan om allebei de varianten ook met een lager alcoholpercentage op de markt te gaan brengen."

The Organic Limoncello

In 2012 introduceerde Di Zabbia The Organic Limoncello op de Nederlandse markt. In het eerste productiejaar won de producent van de citroenlikeur 'The Organic Limoncello' al een medaille op de prestigieuze International Wine & Spirit Competition in Londen.

Voor meer informatie:

Bartel van Willigenburg
Di Zabbia
Ter Haarstraat 20
1053 LJ Amsterdam
06 26904644
[email protected]
www.dizabbia.nl