Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Biologische Duitse pilsener en bio-glutenvrij bier op Bierfestival Groningen

Op vrijdag 12 april en zaterdag 13 april kunt u op het Bierfestival te Groningen kennis maken met enkele bieren van de marktleider van biologische dranken in Duitsland, Neumarkter Lammsbräu.

Nederlanders zijn zich steeds meer bewust van het belang van biologische en ook glutenvrije producten. Er is een toenemende belangstelling waar te nemen voor biologisch eten en drinken. De producten van 'Neumarkter Lammsbräu' voldoen perfect aan deze tendens. Naast een breed assortiment van biologische bieren en frisdranken, produceert deze brouwerij ook verschillende glutenvrije dranken. Al ruim 30 jaar werkt en produceert men op biologische wijze en sinds 1995 is het gehele assortiment zelfs 100% biologisch. Het bedrijf behoort tot de marktleiders ter wereld op het gebied van biologisch bier.

In Nederland zijn nu ook de biologische bieren, frisdranken en vruchtensappen van 'Neumarkter Lammsbräu' te verkrijgen. Handelschmaatschappij 'Jan van de Windmolen' uit Boekelo verzorgt de Nederlandse import en distributie van deze biologische dranken. Komend weekeinde, op het Bierfestival in Groningen, kan het publiek kennis maken met:
  • Lammsbräu Zzzisch Edelpils
  • Lammsbräu glutenvrij bier
  • Lammsbräu glutenvrij alcoholvrij bier

Openingstijden

Vrijdag 12 april: 19:00 tot 23:00 uur
Zaterdag 13 april: 11:00 tot 17:00 en 19:00 tot 23:00 uur

Kijk voor meer informatie op:

www.janvandewindmolen.nl

www.lammsbrau.nl
www.bierfestivalgroningen.nl
Publicatiedatum: