Voorkeur voor witte of bruine Foodiebag?

De Foodiebag is de nieuwe generatie doggybag. Met behulp van de Foodiebag kan je gemakkelijk en stijlvol etensresten meenemen. Vragen om een Foodiebag wordt vergemakkelijkt met de Foodiebag clip: Het restaurant dekt de 'Foodiebag Gewenst Lepel' mee met het gewone bestek. Als de gast de maaltijd niet helemaal op heeft gekregen en de restanten graag mee naar huis wil, schuift hij/zij de Foodiebag lepel aan het bord. De ober weet daardoor dat de restanten op dit bord voor de gast ingepakt moeten worden.

Op twitter vragen de ondernemers achter de Foodiebag nu of hun volgers de voorkeur geven aan de bruine of witte variant van de Foodiebag: "Wat vinden jullie, moet de nieuwe Foodiebag bruin worden of wit? We horen graag je mening." Vooralsnog lijkt de witte Foodiebag de voorkeur te krijgen.Klik hier om naar de twitterpagina van Foodiebag te gaan.

Voor meer informatie: www.verdraaidgoed.nl/foodiebag

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.