Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

The Bridge breidt samenwerking met TerraSana uit

Consumenten zoeken steeds vaker een alternatief voor melk. De biologische melkvervangers van The Bridge zijn een gezond alternatief voor mensen met een lactose- en melkeiwitallergie. De eiwitten in haver en rijstmelk zijn bovendien licht verteerbaar.
 
TerraSana is al jarenlang de distributeur van The Bridge. Het assortiment voor de Nederlandse markt wordt nu uitgebreid. Naast de Rijstdrinks naturel en met vanille, amandel en hazelnoot en de Haver Kookroom is er nu ook The Bridge Haverdrink naturel en Haverdrink met extra calcium. De melkvervangers van The Bridge passen ook prima in een vegetarisch en veganistisch eetpatroon.

Filosofie van The Bridge

'The Bridge' is gelegen aan de voet van de 'Monte Lessini' in de 'kleine Dolomieten'. In 1994 zag er de eerste volledig Italiaanse rijstmelk het levenslicht. De kenmerkende passie en enthousiasme van dit familiebedrijf gecombineerd met voortdurend onderzoek leidde ertoe dat 'The Bridge' vandaag de dag een uitgebreid assortiment van granendranken aanbiedt.


Rijstdrinks

Alle producten zijn 100% biologisch gecertificeerd conform de Europese richtlijnen. Dit betekent dat de gebruikte landbouwgrondstoffen biologisch geteeld worden zonder gebruik van chemische toevoegingen en/of meststoffen. 'The Bridge' is ook houder van het IFS-certificaat, een standaard voor hoge voedselkwaliteit-en veiligheid.

Water: het eerste kwaliteitscriterium

De geografische ligging van het bedrijf geeft het voordeel dat The Bridge gebruik kan maken van natuurlijk water van een uitstekende kwaliteit. In het natuurpark van het Lessini-gebergte stroomt op 450 meter boven het zeeniveau het water dat ze gebruiken voor de productie van de dranken. Het is net dit water waarvan de uitzonderlijke kwaliteit al bekend was in de negentiende eeuw en dat aan de producten een unieke en uitzonderlijke karakteristieken geeft. Het gebruik van dit water is dan ook essentieel voor The Bridge en het bedrijf beschouwt dit dan ook als de belangrijkste troef gezien water nog altijd het hoofdingrediënt is in het afgewerkte product.


Saffloerolie

Saffloer is een typisch distelgewas uit Zuid-Amerika waarvan ze, door koude persing een olie verkrijgen met bijzondere kenmerken. Deze olie bevat slechts 11% verzadigde vetten en liefst 73,5% meervoudig onverzadigde vetten, in het bijzonder omega 3 en 6. De positieve effecten op ons organisme hiervan zijn ondertussen algemeen bekend. De olie bevat geen cholesterol, hoewel ze essentiële vetzuren aanbrengt en dus bij uitstek geschikt is bij een cholesterolarm dieet. Saffloerolie is dus zondermeer een essentieel onderdeel in een gezond voedingspatroon.

Alle producten van The Bridge bevatten 0% cholesterol - 0% lactose.


Nieuw toegevoegd aan het assortiment van TerraSana: Haverdranken, naturel en met calcium.

Tips:
  • Gebruik haverdrink of rijstdrink ter vervanging van melk in je granenpap. Het geeft deze pap een heerlijk zoete smaak.
  • Haverdrink/rijstdrink is ook lekker bij het maken van je favorieten smoothies. Kies voor haverdrink/rijstdrink als basis en varieer met diverse groenten en fruit.
  • Havermelk/rijstdrink is uitermate geschikt voor het maken van cakes, taarten en desserts.
  • Bak lekkere koemelk vrije pannenkoeken met de rijstdrink van The Bridge.
  • Maak een heerlijke stevige rijstepap met rijstdrink als basis.
  • Rijstdrink is een lekker en verantwoord tussendoortje en door de zoete smaak ook heel geliefd bij kinderen.

Voor meer informatie:

www.terrasana.nl/thebridge
Publicatiedatum: