Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Simon Lévelt zoekt ontwerptalent voor uniek servies

Bij het genieten van koffie wil het oog ook wat. In de speciaalzaken van Simon Lévelt wordt dan ook veel aandacht besteed aan servies. In dat kader worden consumenten, en vooral studenten van grafische opleidingen, uitgedaagd een grafisch ontwerp te maken voor het centrale stuk van het servies 'ONE': de schotel. De 3 winnende ontwerpen worden daadwerkelijk geproduceerd en verkocht. Iedereen kan meedoen en zich aanmelden op www.simonlevelt.nl. De ontwerpen moeten uiterlijk vóór 1 maart 2013 binnen zijn.

Vakjury en publieksprijs

Een vakjury kiest één winnend ontwerp in de categorieën (aankomend) professioneel ontwerp en amateur ontwerp. Daarnaast nomineert de jury de meest opmerkelijke (runner-up) ontwerpen voor de derde prijs: de publieksprijs.

Limited Edition

De winnaars van de ontwerpwedstrijd wacht eeuwige roem, want Simon Lévelt streeft ernaar om van de 3 winnende ontwerpen een 'limited edition' te laten produceren. Die staan straks dus als collectors item in de etalage bij Simon Lévelt. Een geweldige kans voor jonge en aankomende ontwerpers om opgemerkt te worden in de designwereld.

ONE, van Robert Bronwasser

Het servies ONE is door de bekende ontwerper Robert Bronwasser exclusief ontworpen voor Simon Lévelt. De basisvorm met smalle voet zorgen voor een optimale smaak- en geurbeleving en een stijlvolle presentatie: het kopje wordt als het ware iets opgetild. Ook bijzonder is, dat het kopje en het oor als één geheel gegoten zijn. (Vandaar de naam.) Het oor is er dus niet zoals gebruikelijk 'aangeplakt'. Het kopje vormt een mooi geheel met de ONE schotel, de basis waarop de elegante Simon Lévelt signatuur prijkt. En binnenkort dus ook de ontwerpen van de winnaars van deze ontwerpwedstrijd.
Publicatiedatum: