Premium biologische koffie & cacao verkrijgbaar bij Albert Heijn en Jumbo

Australian verovert retailindustrie

Australian, bekend van premium biologisch ijs, chocolade en koffiesoorten, vergroot haar markt aanzienlijk. Vanaf aankomende week start de verkoop van premium biologische en verantwoord ingekochte koffie bij Albert Heijn. Jumbo, groothandels TerraSana en Sligro Food Group volgen de komende weken. Australian richt zich op de consument met smaak, die weet wat hij wil en bewust kiest voor producten van hoge kwaliteit.


Coffee to trace!

Australian Premium Coffee & Cocao Powder zijn 100% biologisch en verpakt in een opvallend en strak design. De koffie is verkrijgbaar in twee smaakvarianten: medium roast voor regular coffee: iets rins en een mooi aroma. Dark roast voor melkvarianten en espresso: vol en lekker zwaar. De koffieproducten zijn verantwoord ingekocht, zorgvuldig geselecteerd en gebrand op een perfecte en volle smaak. Australian Premium Coffee is uniek te noemen; de herkomst van het product is immers te traceren via een unieke code op iedere verpakking. Op australianhomemade.com kan de consument met deze code zelf opzoeken waar de vers gebrande koffie vandaan komt.

Koffie naar het hart én dat van de boeren

Koffie- en cacaobonen verbouwen is mensenwerk. Zwaar werk waarvan boeren en hun gezinnen moeten leven. Australian wil graag een bijdrage leveren aan betere leef- en werkomstandigheden voor de boeren op de plantages. Niet voor niets dragen de Australian koffieproducten en cacaopoeder het 100% UTZ keurmerk. Hiermee worden boeren opgeleid om hun kwaliteit en efficiëntie te verbeteren met zorg voor mens en milieu.

Australian: vers, eerlijk en 100% natuurlijk

Australian vergaarde internationale bekendheid met haar onderscheidende winkelformule waar premium ijs, chocolade en koffiesoorten werden verkocht. Australian staat voor puur, eerlijk, vers en 100% natuurlijk. Handgemaakte chocolade, dagelijks vers bereid ijs en koffie bereid met versgemalen biologische koffiebonen. De koffie- en cacaolijn is vanaf najaar 2012 in de betere supermarkten en diverse groothandels verkrijgbaar. Bickery Food Group B.V. - onafhankelijke specialist voor verkoop, marketing en distributie van levensmiddelenspecialiteiten op de Nederlandse markt - introduceert Australian koffie en cacao vanaf najaar 2012 bij Albert Heijn, Jumbo, TerraSana en Sligro.

Voor meer informatie:

Australian
0318 583140
marketing@australianhomemade.com
www.australianhomemade.com/koffie

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven