Streekmolen bezorgt nu in gehele regio Utrecht

Streekproducten zijn in opkomst. Er is een toenemende vraag naar lokale, duurzame en seizoensgebonden producten. Het gaat dan ook hard met Streekmolen. Een jong, snelgroeiend bedrijf dat streekkratten aan huis levert met lekkere, verse streekproducten uit de regio. Elke twee weken wordt er een krat thuis bezorgd met onder andere groenten, fruit, vlees en ambachtelijk gebakken brood uit de streek. Lekker, gezond en duurzaam! Sinds kort is Streekmolen uitgebreid naar de gehele regio Utrecht. Nicky Ruisch geeft aan dat er regelmatig biologische producten in de kratten zitten. "Dat is wel afwisselend per krat, doordat de inhoud elke keer weer varieert en het is tevens afhankelijk van het aanbod."

Duurzame streekproducten

"Wij willen zo veel mogelijk mensen laten genieten van eerlijke producten van eigen bodem. Er is zoveel wat wij hier in Nederland hebben en niet van ver weg hoeft te komen", vertelt Malcolm Burg, een van de oprichters. "Het is toch gek dat er peultjes uit Peru in de supermarkt liggen terwijl ze om de hoek worden geteeld? Hetzelfde met biologische producten uit Egypte, dat is ook niet echt duurzaam. Er zijn heel wat boeren, bakkers, telers, kaasmakers en imkers in de regio die mooie producten maken. Al onze producten zijn vers, komen zo veel mogelijk uit de streek en zijn duurzaam. We leveren ook zoveel mogelijk volgens de seizoenen. Het is niet alleen lekker maar je ondersteunt ook nog eens de regionale boeren. Het leuke is ook dat de inhoud van de krat elke keer weer een verrassing is."


Lokale verse streekproducten

De kratten van Streekmolen zijn gevuld met vers fruit, verse groenten, vlees/vis of een vegetarisch ingrediënt, ambachtelijk gebakken brood van de Veldkeuken en extra ingrediënten zoals honing, sap, kaas of jam. Ook handig: op de website kun je bijpassende recepten vinden. Streekmolen biedt zo de ideale mogelijkheid om kennis te maken met lokale, verse producten. De bezorging vindt tweewekelijks plaats en je kan kiezen voor een streekkrat voor 1, 2 of 4 personen. Ook handig is dat je tijdens periodes van lange afwezigheid (bijvoorbeeld vakantie) de levering tijdelijk stop kan zetten.

Waarom een streekkrat van de Streekmolen?
  • Tweewekelijks een verrassend gevulde krat met streekproducten gratis bij u thuis
  • Lokale, verse streekproducten
  • Zo veel mogelijk volgens het seizoen
  • Heerlijke recepten op de website

Bezorging in geheel Utrecht

Streekmolen levert sinds kort in de gehele regio Utrecht (inclusief Leidsche Rijn, Vleuten en De Meern). Binnen enkele maanden verwachten de oprichters uit te breiden naar andere regio's. Houdt de website of Facebook dus in de gaten voor nieuwe updates.

Bent u nieuwsgierig en wilt u graag een twee-persoons proefkrat aanvragen voor 25 euro? Bezoek de website: voor eerlijke verse streekproducten.

Voor meer informatie: www.streekmolen.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven