Nieuwe kok en presentatrice

Bio+ weer sponsor van vernieuwd kook- en lifestyleprogramma op SBS6

Vanaf aanstaande zondag 21 oktober is het SBS programma Natuurlijk Lekker Leven weer op de buis. Bio+ sponsort ook dit jaar het programma en geeft daarin samen met haar biologische boeren, telers en andere stakeholders diverse tips voor een natuurlijke manier van leven. Een nieuw seizoen is ook reden voor een nieuw 'jasje'. Met Jihane el Fahidi als presentatrice en Mathijs Vrieze als kok voor biologische inspiratie, sluit het programma nog beter aan bij de kijkersgroepen. Duurzaamheid speelt dit seizoen een nog grotere rol. Dat uit zich onder meer in de interviews met biologische boeren en experts. Het tijdslot van de uitzending is elke zondag om 16:00 uur. De herhaling is elke zondag om 12:00 uur te zien.In Natuurlijk Lekker Leven is er dit seizoen naast biologisch eten en drinken ook aandacht voor duurzaamheid, beter leven voor mens en dier, beter omgaan met het milieu en het belang van bewegen. Veel onderwerpen worden belicht vanuit de biologische boeren en telers. Het uiteindelijke doel is om de kijker meer bewust te maken van wat men eet en drinkt.

Nieuwe crew

Actrice, danseres en model Jihane el Fahidi presenteert het programma dit jaar voor het eerst. Zij gaat in Natuurlijk Lekker Leven op bezoek bij biologische boeren en telers om meer te weten te komen over de herkomst van biologische producten. Ook praat zij in elke aflevering met Ralph Moorman, lifestyle coach en voedingsdeskundige, die alles weet van gezonde voeding en beweging. Ralph laat tijdens het vaste item 'de supermarkt safari' zien welke producten in de supermarkt bijdragen aan een gezonde leefstijl.

Niet alleen de presentatrice maar ook de kok van het programma is een nieuw gezicht. Tv-kok en bio-fanaat Mathijs Vrieze bereidt elke aflevering met passie de lekkerste en puurste biologische gerechten.

Biologisch product in de hoofdrol

In elke uitzending van Natuurlijk Lekker Leven staat een biologisch product centraal. In de eerste uitzending is dit de appel. Biologisch teler Hans Damen vertelt wat er bij het telen van biologische appelen komt kijken en Frank Maas, onderzoeker PPO Fruit Wageningen UR, legt uit wat biodiversiteit is en wat er moet gebeuren voordat er ├╝berhaupt een appel aan de boom groeit. Uiteraard bereidt Mathijs Vrieze heerlijke gerechten met appel. Mis het niet en kijk hoe goed duurzaam en lekker samen gaan!

Bio+

Bio+ biedt met meer dan 300 lekkere biologische producten van natuurlijke komaf een oplossing voor ieder eetmoment. Kijk voor meer informatie op www.bio-plus.nl.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven