Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vier wijnen van bio-wijnboerderij Domaine de Mas Picheral bij Natrada

Domaine de Mas Picheral is een biologische wijnboerderij in Languedoc Roussillon, om precies te zijn in Mus (Gard), een klein dorpje op de heuvels tussen de zee en de bergen. Het eerste klas assortiment van deze wijnboerderij heeft dan ook alles te maken met het gematigde klimaat van het zuiden. De biologische druiven worden met de hand geplukt om de smaak en het aroma van de druif optimaal te behouden.

Natrada B.V. heeft nu 4 topwijnen van deze wijnboerderij in het assortiment. Het zijn wijnen met adviesprijs 4,99 euro uit Languedoc Roussillon:

DA Mas Picheral Marselan
Een wijn gemaakt van de biologische druiven. De Marselan druif is een typisch Franse druif, meest gekweekt in de Languedoc regio. Deze druif produceert een prachtige rode wijn. De Mas Picheral van deze druivensoort is dan ook een heerlijke volwassen wijn voor de liefhebber.

DA Mas Picheral Merlot
Een Merlot van alleen de beste geselecteerde biologische druiven. Een wijn met perfecte kracht en de volle fruitige smaak van fruit. Een typische Merlot voor bij vlees- en wildgerechten. Het is aan te raden om 10 minuten te decanteren voor het serveren.DA Mas Picheral Cabernet Sauvignon
Deze wijn werd geselecteerd uit de beste druivenrassen om tot een aroma en een boeket te komen dat bij elk gerecht een feest is. Het is aan te raden om 10 minuten te decanteren voor het serveren.

DA Mas Picheral Merlot Élévé en Fut de Chene - gerijpt in eiken vaten
De combinatie van kracht en zachtheid maken deze geweldige Merlot tot een fruitige maar krachtige wijn. Door rijping in eikenhouten vaten heeft hij een mooie volle smaak en is het een wijn die bij wildgerechten uitermate tot zijn recht komt.

Voor meer informatie:

Ramon van Huffelen
Natrada Natuurproducten
Dijkgraafweg 60
7336 AT Apeldoorn
055 5337799
[email protected]
www.natrada.nl
Publicatiedatum: