Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Wijntips: aanbevolen door Harold Hamersma

Het is soms lastig kiezen uit de overvloed aan goede wijnen die er zijn. Daarom zet De Nieuwe Band op haar website veertien van de beste wijnen voor je op een rijtje, geselecteerd en beoordeeld met een cijfer door Harold Hamersma. Deze wijnen zijn ook terug te vinden in De Grote Hamersma Wijngids, die onlangs is verschenen.

De mooie Spaanse wijnen van La Bodega de Pinoso worden hoog gewaardeerd door Harold Hamersma. De Flos krijgt een 7,5 en zowel de Vergel 'barrica' als de gewone Vergel en de Pontos krijgen beide het cijfer 8,5.
De witte wijnen van Pierre Bernhard zijn stuk voor stuk eigenzinnige wijnen. Menno Steketee prees in het NRC de Gewurztraminer al eens aan. Ook de Pinot Blanc en de Riesling worden steevast enthousiast ontvangen.De Franse nieuwkomers

Deze Franse wijnen heeft De Nieuwe Band nog maar net opgenomen in het assortiment en ze doen het meteen goed! Beide wijnen (de Merlot en de Cabernet sauvignon) van Domaine d'Attilon en de witte 'Tradition blanc' van Chateau Grinou kregen een vermelding.De klassiekers

Deze vier wijnen kunnen inmiddels op een vaste plek in de Grote Hamersma rekenen.

De Franse 'Cuvée des Capucines', de Spaanse Para Celsus en Rioja Azabache zijn heerlijke, ietwat stevige rode wijnen, echt een aanrader voor de feestdagen. Net als de sprankelende Clairette de Die.

Voor meer informatie: www.denieuweband.nl
Publicatiedatum: