Nog vijf zaterdagen

Biologische markt Wassenaar van start gegaan

Afgelopen zaterdag was de eerste biologische markt in Wassenaar een feit. Onder de stralende zon was het al vroeg in de ochtend een drukte van belang in de van Hogendorpstraat. Vanaf 9:00 uur stonden er maar liefst 18 kramen vol met biologisch verantwoorde artikelen klaar en direct vonden de klanten hun weg naar bijvoorbeeld de groente en de kaasboer.

De winkeliersvereniging heeft het voortouw genomen om ons prachtige winkeldorp nog iets levendiger te maken, zeker op de zaterdagochtenden geen overbodige luxe.

Motor achter de organisatie is Oda Nieuwesteeg die samen met de prominente Wassenaarse dames Caroline Makovitz en Nicole van Utenhove een zeer professionele markt opgezet heeft met een gevarieerd aanbod uit Wassenaar en omgeving. Uiteraard zijn alle deelnemers onderworpen aan een strenge selectie om ook het biologische en streekkarakter te behouden.

Mooi om te zien is dat er ook een aantal Wassenaarse winkeliers actief zijn op deze markt, iets dat natuurlijk ook meebepalend voor de sfeer is.

Zaterdag aanstaande en daarna nog 4 zaterdagen kunt u nog genieten van deze gezellige biologische markt.

Bron: Wassenaarders
Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven