"Echte vakspecialisten op een prachtige locatie"

Nieuw: tweewekelijkse CuliMarkt in Dordrecht

Tholen - In Dordrecht is gisteren (donderdag 6 september) voor het eerst de CuliMarkt Dordrecht gehouden. Dit is een tweewekelijkse markt waar elke kookgek en alle anderen die van lekker eten houden hun hart kunnen ophalen. De markt is een gedeeld initiatief van twee ondernemers en de cultuuradviseur van de gemeente Dordrecht, Han Bakker.

Eén van de deelnemers, Gerard Hardeman van Bakkerij Hardeman uit Wijk en Aalburg, geeft aan dat de eerste editie van de markt meteen een succes was. "Het was heel erg leuk. We stonden te midden van 25 echte vakspecialisten op een prachtige locatie." De locatie van de markt is heel uniek, hij wordt namelijk gehouden bij één van de oudste kerken van Nederland. Die kerk is al meer dan 15 jaar de thuisbasis van keuken- en kookwinkel Pieters.


De officiële opening van de markt door wethouder Sleeking

Gerard vertelt dat er veel biologische producten verkocht worden en dat volgens hem ook veel mensen heel specifiek op deze producten afkwamen. "Sowieso trekt de CuliMarkt een heel gericht publiek. Dit was ook al meteen te merken aan de omzet. We hebben 120 betalende klanten aan onze kraam gehad. Dat is zeker niet slecht voor een eerste editie. Dit hebben we ook te danken aan onze medewerkster Dieuwke. Een opvallende verschijning die echt klanten trekt."

De volgende editie van de markt is op donderdag 20 september. In de kramen is onder meer biologische friet, sappen, brood en paddenstoelen verkrijgbaar.

Klik hier voor meer informatie.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven