Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bio-kokoswater in Editie NL

Het is een trend: kokoswater. Maar is het ook zo gezond als beweerd wordt? In het RTL4-programma Editie NL werd gisteren (6 september) aandacht geschonken aan de opmars van kokoswater in Nederland. "Uitgangspunt is een artikel over een onlangs gepubliceerd rapport. Hierin blijkt dat Nederland na de Verenigde Staten de grootste groeicijfers laat zien in de verkopen van kokoswater. Wij zijn hier erg blij mee en het zal niet lang meer duren voordat de grote doorbraak binnen retail en convenience een feit is", licht Rien Sterk van Spring Water Company toe. Afgelopen maandag zijn opnames in hun winkel gemaakt.



Onder meer de functionaliteit van kokoswater komt aan bod. "Wij hebben meer informatie gegeven over Dr.Martins Coco. Bij de productie van dit kokoswater wordt gebruik gemaakt van de jonge kokosnoot, die meer essentiƫle mineralen en goede aminozuren bevat."

Klik hier om de uitzending te bekijken.

Voor meer informatie:

Spring Water Company
Amsteldijk Zuid 198b
1188 VP Amstelveen
Tel: 0297 231831
Fax: 0297 231841
rien@springwater.nl
www.springwater.nl