Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Numi krijgt een nieuwe uitstraling

Numi Organic Tea onderscheidt zich als geen andere thee op echtheid en kwaliteit. Met deze nieuwe uitstraling communiceert het theemerk het gebruik van niets anders dan 100% echte ingrediƫnten, pure kruiden en echt fruit. In tegenstelling tot bijna alle andere theemerken wordt bij Numi dus nooit een aroma of smaakstof toegevoegd. De Earl Grey van Numi is bijvoorbeeld de enige Earl Grey die op basis van echt Italiaans Bergamotfruit op smaak wordt gebracht en niet op basis van een extract of smaakstof daarvan. Numi wordt gemaakt van de hoogste kwaliteit theebladeren, het hele theeblad en is daarnaast 100% gecertificeerd biologisch en fairtrade, Kosher en Halal.



Daarnaast vertelt deze nieuwe verpakking over de toewijding van Numi aan duurzame waarden, de toewijding aan mensen en aan onze planeet. Een verpakking die bijvoorbeeld is gemaakt van 85 procent gerecycled materiaal en bedrukt met inkt op basis van soja. Tenslotte vind je aan de binnenkant van ieder theedoosje een recept voor een smakelijk gerecht met de desbetreffende theevariant als ingrediƫnt. Celebrating people, planet en pure tea!

Vanaf week 37 is Numi Organic Tea in deze nieuwe verpakking beschikbaar. De productspecificaties, logistieke gegevens, EAN-codes et cetera zijn verder ongewijzigd gebleven.

Voor meer informatie:

de Eng BV
Postbus 183
3970 AD Driebergen-Rijsenburg
0343 441040
info@de-eng.nl
www.numithee.nl
Publicatiedatum: