Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Di Zabbia- The Organic Limoncello valt internationaal in de prijzen

Di Zabbia – The Organic Limoncello, is op de IWSC (International Wine and Spirit Competition) in Londen verkozen tot de absolute wereldtop. Een internationale vakjury bekroont de Skal-gecertificeerde citroenlikeur met een bronzen medaille in de categorie likeuren. Di Zabbia behaalt hiermee al in hun eerste productiejaar een prestigieuze award.

International Wine and Spirit Competition

The International Wine and Spirit Competition (www.iwsc.net) staat al sinds 1969 hoog aangeschreven, producenten vanuit de hele wereld mogen meedingen naar internationale erkenning. De IWSC heeft als doel de kwaliteit en excellentie van 's werelds beste wijnen, sterke dranken en likeuren te bevorderen.


Kwaliteit

Di Zabbia maakt gebruik van onbespoten citroenen uit Italië, natuurlijke suikers, biologische graanalcohol en bronwater. De Limoncello met een toegankelijk alcoholpercentage van slechts 24 procent is hiermee 100% biologisch. Di Zabbia is Skal-gecertificeerd.

Groei

Di Zabbia is pas sinds het eerste kwartaal van dit jaar verkrijgbaar en mag nu al enkele zeer gerenommeerde namen tot haar clientèle rekenen; Ron Blaauw uit Amsterdam en De Librije van Jonnie en Thérèse Boer uit Zwolle. Di Zabbia richt zich voornamelijk op de nichemarkt bij wie kwaliteit en eerlijke productie hoog in het vaandel staat. Kijk voor een overzicht van alle verkooppunten op www.dizabbia.nl.

Geschiedenis

In het voorjaar van 2011 kreeg Brandon Zabbia (mede-eigenaar van Cook'inn Catering) een oud limoncello-familierecept in handen. Al was hij nog niet direct overtuigd van het recept, zijn interesse voor het ontwikkelen van een biologische limoncello was gewekt. Na een jaar lang experimenteren was het zover, de eerste fles Di Zabbia – The Organic Limoncello was een feit. Een vernieuwd familierecept, biologische citroenen uit Italië, ambachtelijk gefabriceerd én Skal-gecertificeerd: alle ingrediënten voor een mooie limoncello.
Publicatiedatum: