Thee Simon Lévelt twee keer in top 3 smaaktest Consumentengids

In de nieuwste consumentengids staan de resultaten van een smaaktest van zwarte en groene thee. Simon Lévelt staat twee keer in de top 3. Pickwick krijgt wisselende rapportcijfers.

In de smaaktest voor Engelse melanges krijgt Pickwick het laagste rapportcijfer: een 6,8. In die voor groene thee scoort het merk van D.E Master Blenders 1753 een stuk beter: een 7,7 en een eerste plaats. Losse theeën scoren in beide tests het hoogst.

Engelse melange

De top 3 bestaat uit losse thee van Simon Lévelt, Kaldi en supermarktketen Albert Heijn. De losse thee van Pickwick komt op een zesde plek; de zwarte thee in zakjes op plaats 12 met rapportcijfer 6,8.

Groene thee

Pickwick, Kaldi en Simon Lévelt maken de top 3 binnen de groene thee uit qua smaak. Alledrie zijn het losse theeën. Pickwick smaakt hier niet alleen het beste, maar is ook het goedkoopst: 7 cent per kopje (ten opzichte van 14 cent voor een kopje Simon Lévelt Sencha Classic).

Bron: LevensmiddelenKrant

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.