Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw bij Udea: Healthy Planet ananassappen

Naast de brede keuze aan sappen die Udea al heeft, heeft u nu ook de keuze voor drie tropische ananassappen. Deze sappen hebben een exotische smaak en zijn er in de smaken ananas, appel-ananas-mango en tropisch vruchten met kokos. Ze zijn gemaakt uit 100 procent puur sap, rijk aan vitamine C en natuurlijk erg lekker.

Het natuurtroebele ananassap is gemaakt van zongerijpte en vers geoogste ananassen uit India en Midden-Amerika. Het is rijk aan natuurlijke vitamine C en er is geen suiker toegevoegd.Het appel-ananas-mangosap is een heerlijk versgeperste multivruchtensap van appel, ananas en mangopulp. Ananas en mango zijn twee van de meest populaire tropische vruchten. Ze hebben allebei een zeer intense smaak, dus is er aan deze exotische fruitcocktail natuurtroebel appelsap toegevoegd om tot een uitstekende smaak te komen.

Het tropisch vruchtensap met kokos is ook heerlijke versgeperste multivruchtensap van tropische vruchten. Het ananassap bewolkt de fijne romige smaak van het kokosvruchtvlees. De smaakpapillen ervaren ook de bananen en sinaasappelen die in balans zijn gebracht door het agavesap en druivensuiker.

Kortom: pure smaak. En dat proef je. Het grootste deel van het fruit komt van biologische ontwikkelingsprojecten om de biologische productie in de zuidelijke landen te bevorderen.

Kijk voor verkooppunten op: www.udea.nl
Publicatiedatum: