Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Interessante overheidsregelingen voor bio-ondernemers

Graag maakt Bionext ondernemers attent op twee actuele regelingen van het ministerie van EL&I:

  • Subsidieregeling innovatieprestatiecontract (IPC). Inschrijving mogelijk tot 13 september 2012. Voor MKB-bedrijven die in de komende twee jaar willen innoveren en een bijdrage willen leveren aan reductie van het antibioticagebruik in de veehouderij. De Nederlandse Vereniging voor Fytotherapie kan als penvoerder optreden bij het indienen van uw aanvraag. Contactpersoon: Tedje van Asseldonk, NVF@fyto.nl of 024 6844301/06 53593509.
  • Investeringsregeling in milieuvriendelijke maatregelen. Inschrijving mogelijk van 1 tot en met 30 november 2012. De regeling is bedoeld voor investeringen in nieuwe milieuvriendelijke en energiebesparende machines/installaties of voor investeringen voor het overschakelen naar hernieuwbare energie voor eigen gebruik. Als u investeert in een installatie voor mestvergisting, kunt u subsidie aanvragen voor de bewerking van mest. Meer info op hetlnvloket.nl en op de websites van de provincie Utrecht en bureau LaMi. 
Publicatiedatum: