Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

The Gourmet Tea: 35 bio-theesoorten in pop-upwinkel van 25 m²

Vijfentwintig vierkante meter is soms al voldoende om een bedrijf te ontwikkelen. Zolang je maar voor het juiste product, locatie en ontwerp kiest. Dit wordt bewezen door 'The Gourmet Tea', met een fabelachtige speelse installatie die het geheim blijkt voor een klein maar succesvol bedrijf. De derde winkel van The Gourmet Tea is onlangs in São Paulo, Brazilië, geopend. Dit op een plek waar maar weinig mensen hadden verwacht dat er een winkel zou passen. Klanten kunnen er een volledige merkervaring beleven.

In de kleine, maar opvallende, 'stand' worden 35 biologische theesoorten aangeboden. Door de verschillende multoplexdelen te openen wordt een kleurrijk spektakel van producten onthuld. Het is een ontwerp van Alan Chu en Cristiano Kato. De ontwerpers hebben zich laten inspireren door de heldere en verleidelijke verpakkingsstijl van het merk. Bekijk hieronder foto's van het concept.


Stap 1


Stap 2


Stap 3


Stap 4


Het eindresultaat

Bron: Pursuitist
Publicatiedatum: