Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Vernieuwend en verfrissend drankje, past goed bij ons"

Dr. Martins Coco nu ook bij Bagels & Beans

Tholen - Bij Bagels & Beans staat vanaf maandag 16 juli ook Dr. Martins Coco op de menukaart. Annemarie van Stiphout legt uit waarom Bagels & Beans gekozen heeft voor dit biologische kokosdrankje dat verpakt is in een PET-fles. "Het is een vernieuwend en verfrissend drankje, dat ook nog eens 100 procent biologisch is. Daarom past dit absoluut bij ons."

Bijzonder aan de kokosdrank, die overigens exclusief verkrijgbaar is bij Spring Water Company, is volgens haar dat het gemaakt is van sap dat afkomstig is van de jonge groene kokosnoot. "Dat zie je nog vrijwel nergens, het meest bekende kokoswater is niet helder omdat het op basis van kokosmelk geproduceerd wordt." Ze noemt verder nog wat positieve eigenschappen van Dr. Martins Coco: "Het is calorie-arm, is hypo-allergeen en zit vol essentiƫle mineralen en aminozuren."

Anne-Marie benadrukt dat Dr. Martins Coco niet alleen vernieuwend is, maar ook gewoon heel erg lekker en verfrissend. Wij gaan echt voor verse en verantwoorde producten, daarom past dit kokoswater zo goed in ons concept. Daar komt bij dat het er ook nog eens erg leuk uit ziet in het flesje. Het wachten is nu op mooi weer."Vanaf maandag is Dr. Martins Coco dus verkrijgbaar bij Bagels & Beans. Het drankje wordt samen met de bagel 'Mega Vega' geĆÆntroduceerd. De Mega Vega is belegd met verse groente en een vegetarische tonijnsalade van De Vegetarische Slager. "Samen zijn ze verkrijgbaar voor 6,50 euro.

Voor meer informatie: Annemarie van Stiphout, 030 2409096, [email protected], www.bagelsbeans.nl