Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Wijnen van Sol de Agosto in de spotlight bij Natuurwinkel Columbus

Een heerlijk wijntje bij het diner, de hapjes op het terras of gewoon om de werkdag af te sluiten. Sommige mensen moeten het leren drinken, andere waarderen, vroeg of laat probeert iedereen een keer een wijntje. Voor elke gelegenheid is er een andere wijn; rood, wit, rosé of mousserend.

Deze week kunnen klanten van Natuurwinkel Columbus dan ook de heerlijke wijnen van Sol de Agosto proberen. Drie wijnen van dit merk kosten de klant deze week niet vijftien euro, maar slechts 10 euro.

Biologisch

De wijnen van Sol de Agosto zijn biologisch. De wijnen van dit merk zijn respectievelijk gemaakt van zogenoemde bio-gecertificeerde druiven. Dit houdt simpelweg in dat de druiven groeien zonder de toevoeging van stoffen en chemische gewasbeschermingsmiddelen. Wijn van het sap van een pure vrucht dus. De wijnen zijn fruitig van smaak. Sol de Agosto is een Spaanse wijn, gemaakt door Bodega EHD in de regio La Mancha. De regio ligt in het zuidoosten van Spanje en staat bekend om hoge kwaliteit wijnen. Biologische wijnen uit Spanje worden dan ook voornamelijk in deze streken gemaakt.

Bron: Dichtbij.nl - Groot-Alkmaar
Publicatiedatum: