Wijnen van Sol de Agosto in de spotlight bij Natuurwinkel Columbus

Een heerlijk wijntje bij het diner, de hapjes op het terras of gewoon om de werkdag af te sluiten. Sommige mensen moeten het leren drinken, andere waarderen, vroeg of laat probeert iedereen een keer een wijntje. Voor elke gelegenheid is er een andere wijn; rood, wit, rosé of mousserend.

Deze week kunnen klanten van Natuurwinkel Columbus dan ook de heerlijke wijnen van Sol de Agosto proberen. Drie wijnen van dit merk kosten de klant deze week niet vijftien euro, maar slechts 10 euro.

Biologisch

De wijnen van Sol de Agosto zijn biologisch. De wijnen van dit merk zijn respectievelijk gemaakt van zogenoemde bio-gecertificeerde druiven. Dit houdt simpelweg in dat de druiven groeien zonder de toevoeging van stoffen en chemische gewasbeschermingsmiddelen. Wijn van het sap van een pure vrucht dus. De wijnen zijn fruitig van smaak. Sol de Agosto is een Spaanse wijn, gemaakt door Bodega EHD in de regio La Mancha. De regio ligt in het zuidoosten van Spanje en staat bekend om hoge kwaliteit wijnen. Biologische wijnen uit Spanje worden dan ook voornamelijk in deze streken gemaakt.

Bron: Dichtbij.nl - Groot-Alkmaar

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven