Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ekoland breidt assortiment Puur Sap uit

Ekoland, het bekende natuurvoedingsmerk met een breed biologisch basisassortiment, breidt zijn Puur Sap-lijn uit met de varianten Appel & aardbei en Appel & zwarte bes. Ekoland is één van de eigen merken van Wessanen Benelux, de grootste leverancier van biologische voeding in de Benelux. Met deze introductie speelt Wessanen Benelux in op de consumentenbehoefte naar pure sappen zonder kunstmatige toevoegingen.

100% puur fruit

Ekoland Puur Sap bestaat uit 100% puur fruitsap, vers geperst van biologisch fruit dat groeit in speciaal geselecteerde biologische velden en boomgaarden. Na het persen gaat het sap onbewerkt, en dus van nature troebel, rechtstreeks de fles in. En natuurlijk zonder toevoegingen. Ekoland Puur Sap krijgt zijn volle zoetheid van de suikers die van nature in fruit aanwezig zijn. Dat is dus écht genieten van de pure smaak van zongerijpt fruit.


Nu keuze uit negen fruitsappen

Puur Sap appel & aardbei is een lekkere friszoete mix van 100% versgeperste appelen en aardbei. Appel & zwarte bes combineert de bijzondere smaak van de zwarte bes met het frisse van appelen. De uitbreiding van het assortiment brengt de totale lijn Puur Sap op negen fruitsappen. Hiermee biedt Ekoland ongekend veel keuze, elke dag weer.

Verkrijgbaar in de natuurvoedingswinkel

De lijn Puur Sap van Ekoland is verkrijgbaar bij Natuurwinkel, GooodyFooods en heel veel andere natuurvoedingswinkels.
Publicatiedatum: