Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Biologische boer in film Our Idiot Brother

De film Our Idiot Brother heeft een biologische boer (Ned, Paul Rudd) in de hoofdrol. Biologische boer Ned belandt door een stommiteit in de gevangenis. Het is immers niet slim om een undercoveragent wiet aan te bieden, maar dit soort dingen overkomen Ned wel vaker. Wanneer Ned weer vrijkomt, heeft zijn vriendin een andere vent en staat Ned op straat. Noodgedwongen klopt hij aan bij zijn zussen voor onderdak. Gelukkig heeft hij er drie, dus genoeg keuze. Maar Liz, Miranda en Natalie zitten niet echt te wachten op hun klungelige broer. Want overal waar Ned komt, zorgen zijn naïviteit en kinderlijke eerlijkheid voor ongemakkelijke situaties.



Paul Rudd heeft het duidelijk naar zijn zin in de titelrol. Zijn Ned is niet zwakbegaafd, ondanks het feit dat hij vanaf de eerste scène in stupide situaties verzeild raakt. Ned is eerder iemand die besloten heeft het beste te blijven zien in iedereen om hem heen, zelfs als dat hem een buitenbeentje maakt. Er zit geen greintje kwaad in zijn karakter en dit werkt anderen op de zenuwen. Een mindere acteur had van Ned een zielige verschijning gemaakt, maar Rudd maakt Ned zo sympathiek dat je met hem meeleeft. Naarmate de film vordert, wordt steeds duidelijker dat Ned geen achterlijke man is. Sterker nog, zijn waarden en respectvolle houding zijn juist een voorbeeld voor de anderen in zijn leven. De andere personages hebben het zogenaamd helemaal voor elkaar met hun goede baan, geld en relaties maar weten er toch een zooitje van te maken door bedrog en verkeerde prioriteiten. Opvallend is dat de mensen die Ned het hardste pushen om minder naïef te zijn, zelf het meest in de knoop zitten.

Bron: Filmtotaal
Publicatiedatum: