Stichting DARA Europe gaat Cambodjaanse weeskinderen helpen

De oprichting van de stichting DARA Europe is een feit. Als je het Cambodjaanse woord DARA vertaald naar Nederlands betekent het ster. DARA Europe wil er voor zorgen dat de Cambodjaanse kinderen uit het weeshuis CPO de kans krijgen om zichzelf te ontwikkelen tot een ware, stralende, helder schijnende ster. "Wij zijn een kleine stichting met als belangrijkste doel het helpen van de kinderen in het weeshuis Cooperation for Peace Organization (CPO) in Cambodja. Wij doen dit door deze kinderen goede gezondheidszorg te bieden, te zorgen voor een veilige woon- en leefomgeving en de mogelijkheid om naar school te gaan", licht José Huizenga toe.
 
Tirza Voss, initiatiefneemster van deze stichting, bezocht dit weeshuis voor het eerst in 2009. Nadien zijn er meerdere sponsoracties opgezet om dit weeshuis financieel te ondersteunen. Zij is inmiddels meerdere keren teruggegaan en heeft al voor verschillende verbeteringen gezorgd. Om structureel steun te kunnen blijven bieden, en meer zekerheid te creëren voor de lange termijn is deze stichting gevormd.
 


"Wij hopen dat u onze stichting DARA Europe, en hiermee de kinderen in het weeshuis wilt ondersteunen. U kunt ons financieel ondersteunen door het sponsoren van een project, het sponsoren van een kind, of het geven van een maandelijkse of eenmalige donatie. Heeft u andere ideeën of manieren waarop u ons kunt en wilt ondersteunen dan horen wij dat uiteraard ook graag", aldus José.
 
Kijk voor meer informatie over DARA Europe, op de website www.dara-europe.nl en/of 'like' de DARA Europe Facebook-pagina.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven