Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Eerlijke Kost: wegwijzer in (h)eerlijke biologische voeding in regio Utrecht

Op 25 januari ging www.eerlijkekost.nl online. Een frisse, nieuwe site voor de regio Utrecht, die consumenten de weg wijst naar (h)eerlijke, biologische voeding.

Eerlijkekost.nl is een initiatief van Joke van der Leij en Marie-Jeanne Bisscheroux, twee professionele tekstschrijvers uit Zeist. "Vanuit Eerlijke Kost bieden wij een website (www.eerlijkekost.nl) met informatie over eerlijke voeding en een tekstbureau voor teksten/artikelen over dit onderwerp. Eerlijkekost moet dé wegwijzer worden voor biologische en (h)eerlijke voeding in de regio Utrecht. Met deze website willen we biologische producenten, bedrijven en consumenten in de regio Utrecht bij elkaar brengen."

Eerlijkekost.nl wijst consumenten de weg naar biologische en duurzaam geproduceerde voeding. Op de website bieden ze onder andere:

  • achtergrondinformatie over voeding en gezondheid;
  • activiteiten (zoals workshops en lezingen over biologische voeding, koken- en moestuinieren, fietstochten langs de boeren, open dagen bij biologische moestuinderijen et cetera);
  • (h)eerlijke recepten;
  • tips voor (biologisch) moestuinieren;
  • een wegwijzer met alle biologische restaurants, (super)markten, (boerderij)winkels, en dergelijke in de regio;
  • een blog over moestuinieren, over eerlijke kost en over onze ervaringen als eigenaren van Eerlijke Kost. De blog bevat ook filmpjes die je via Youtube kunt bekijken. Ook is Eerlijke Kost actief op Twitter zie en Facebook.

Er staan wekelijks nieuwe dingen op Eerlijkekost.nl. Bezoekers die op de hoogte willen blijven van alles wat met Eerlijke Kost te maken heeft kunnen zich via www.eerlijkekost.nl aanmelden voor de Eerlijke Kost Nieuwsbrief die maandelijks uitkomt.
Publicatiedatum: