De Zaai-Ster doneert aan Serious Request

Door het initiëren van verschillende acties heeft De Zaai-Ster, groothandel in biologische verswaren in Noord-Nederland, een prachtig bedrag opgehaald voor 3FM Serious Request. Door het kopen van Serious-actie producten konden de winkeliers en consumenten via De Zaai-Ster een bijdrage leveren aan actie. De Serious-Sinaasappelen, Serious-Romatomaatjes en het Serious-Sap vlogen de deur uit!

Toen Eelco de Boer van Drentse Aa Zuivel hoorde over de actie besloot hij direct aan te sluiten. Voor elke verkochte beker volle en halfvolle kwark (500 gram) doneert hij een bedrag. Ook Puur Noord Nederland gooide geld in de Serious Actie-pot: Voor elke vlees- en visbestelling van een consument ging er 1 euro naar het Rode Kruis. De medewerkers van De Zaai-Ster deden er nog een schepje bovenop door hun bijdrage te doneren in de Serious Actie-pot.

Door de bijdrage van de Eelco de Boer, Noordelijke bio-winkeliers, bio-consumenten, Puur Noord Nederland, De Zaai-Ster en haar medewerkers is er voor de actie 'THIS ONE'S FOR MAMA – help een moeder, red een gezin' een bedrag opgehaald van:

€1829,75!


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.