"Zet concurrentie voorlopig in de schaduw"

Oggu wint de Super Intro Award 2011

Oggu is door Vakblad Supermarkt verkozen als beste introductie van het jaar in de categorie frisdranken. "De Super Intro Award geldt als een echte waardering voor nieuwe producten die het in zich hebben om tot een succes uit te groeien. Er kwamen veel positieve reacties binnen, vanuit supermarktondernemers en -managers, inkopers en winkelpersoneel", aldus Lianne Kooistra, hoofdredacteur Vakblad Supermarkt.

De lezers van Vakblad Supermarkt hebben door het invullen van een enquête hun keuze voor Oggu uitgesproken. Met het hoogste percentage (56 procent) in deze productgroep. "Hiermee zet Oggu de concurrentie voorlopig even in de schaduw", aldus het Vakblad Supermarkt.

Er waren in totaal 861 deelnemers aan de enquête waarvan 35 procent op hoofdkantoorniveau en 65 procent op supermarktniveau.Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.