Aanbod van bio-horecaproducten

BCN maakt vergadermarkt duurzamer

Business Centre Nederland (BCN) opent dit jaar een nieuwe locatie in Utrecht: BCN Utrecht CS. Deze moderne vergaderlocatie beschikt over 27 multifunctionele zalen, standaard voorzien van AV-middelen en gratis glasvezelinternet door de gehele locatie. Dankzij de ligging direct aan het Centraal Station is BCN goed bereikbaar.

Innovatieve ruimtes

De nieuwe locatie beschikt tevens over volledig ingerichte computerlokalen en is hierdoor goed geschikt voor ICT opleidingen, digitale examens of bijvoorbeeld Social Media trainingen. De zalen zijn beschikbaar voor groepen van 2 tot 100 personen en zijn voorzien van moderne presentatiemiddelen en gratis glasvezelinternet. Ook de andere locaties van BCN gaan per november over op glasvezelinternet en bieden de mogelijkheid om volledig ingerichte computerlokalen te huren.

Duurzame locaties

BCN zet zich in om de vergadermarkt duurzamer te maken, dit blijkt onder andere uit het aanbod van de horecaproducten. Een steeds groter aandeel van de inkoop is van A tot Z verantwoord en biologisch. In de vergaderzalen gebruikt men enkel nog papier met FSC-keurmerk.

Op weg naar de gouden Green Key

Eind 2010 heeft BCN de stap genomen om 100 procent goodorigin koffie te schenken op alle locaties binnen BCN. Ook de producten die zij voeren op de menukaart en bij het uitgebreide lunchbuffet zijn meer en meer van biologische afkomst. Verder is BCN overgestapt met haar locaties op 100 procent duurzame stroom waarvan een groot gedeelte uit windenergie. De doelstelling van BCN is om in 2012 voor alle vestigingen een gouden Green Key te behalen.

Bron: High Profile

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.