"Het Haagse publiek is heel trouw"

Reportage wekelijkse Boerenmarkt in Den Haag

Tholen - Elke woensdag vindt op de Hofplaats in het hartje van Den Haag de Boerenmarkt plaats. Daar presenteren diverse in bio gespecialiseerde bedrijven biologische producten.

De markthandelaren tonen zich erg tevreden over de wekelijkse markt. Het Haagse publiek wordt gewaardeerd. Wekelijks komen veel vaste klanten op de Boerenmarkt af. "Den Haag is heel trouw", vertelt Chris van Natuurslagerij Rob Rijks. Zij bieden een veelzijdig aanbod aan biologisch vlees en natuurlijk hun zelfgemaakte worsten.

Klik hier om de fotoreportage van de Boerenmarkt Den Haag te bekijken.Te midden van het winkelende publiek in Den Haag toont Ecoville haar zeer ruime aanbod biologische agf. De kraam ligt vol met onder meer allerlei vergeten groenten. Versman en groente- en fruitteeltbedrijf De Knotwilg uit Zuidoostbeemster zijn de andere agf-aanbieders. Portabella Champies geeft in hun kraam advies op maat over de bijzondere biologische paddenstoelen die zij bieden.

Voor brood kan de marktbezoeker in twee kramen terecht. Bij Jan - De pure bio-bakker bijvoorbeeld. Hij verkoopt brood Vanmenno, De consequente BioBakker en bakkerij Van der Westen (Zonnemaire). Enkele weken geleden heeft ook Le Perron zich bij de deelnemende ondernemers gevoegd.

Klik hier om de fotoreportage van de Boerenmarkt Den Haag te bekijken.Kaas en zuivelproducten ontbreken natuurlijk ook niet. Dit is verkrijgbaar in de kraam van Dick Vos van biologische kaashandel De Blije Wei biedt een zeer breed assortiment aan biologische kazen. Ook in de kraam van Roy en Joost van de Wiel ('t Cereaal) is ruime keuze. Droogwaren worden verkocht door Raymond Droogwaren en bij Het Gein Delicatessen.

Voor meer informatie: www.boerenmarkt-denhaag.nl

Klik hier om de fotoreportage van de Boerenmarkt Den Haag te bekijken.

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.