Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Blijspel 'Vrömde Vogels' over biologisch hotel

UDI speelde zaterdag 5 november de eerste uitvoering dit seizoen. Café Centraal was goed gevuld om te genieten van het blijspel 'Vrömde Vogels' geschreven door Jannes Bennen. Gerard Berger (Menno de Leeuw) en zijn vrouw Truida (Femke vd Berg) runnen een biologisch en diervriendelijk hotel. Als er een congres over de bio-industrie in het dorp is raken de kamers vol met gasten van allerlei pluimage.

De dames Roelie (Roelinda Remmelts) en Jansje (Merlijn de Leeuw) Goedlief komen met hun kippen om te demonstreren. Frieda Berends (Elly Remmelts) is de nieuwe bediende, die net is aangenomen en nog veel moet leren. Haar man Geert (Johan van Dijk) kan wel biologische producten leveren. Jacob Bolder (Jan Tissingh) en zijn vrouw Hennie (Aly Schoemaker) komen hun 25-jarig huwelijk vieren. Ambtenaar Kees Jonker (Bert Meijer) moet een speech houden op het congres en zijn 'secretaresse' (Diana Timmermans) moet hem daarbij helpen. De strenge inspecteur van de Keuringsdienst van Waren komt ook nog geregeld over de vloer.



Zowel de toeschouwers als de spelers hebben genoten van de voorstelling.

Bron: Weblog De Wolden
Publicatiedatum: