Extra prijzen 'Spaaractie Win een diner bij je thuis'

Naast de 25 geheel verzorgde biologische diners voor tien personen, zijn er ook wekelijks extra prijzen te winnen. Hier volgt een overzicht van de prijzen die tot nog toe bekend zijn. Er komen in de loop van de actieperiode nog meer prijzen bij, voor consumenten is het dus verstandig om de website www.proefdeaandacht.nl in de gaten te houden.

Extra prijs: Win duizenden biologische koffiemelk cupjes voor je vereniging of op je werk!

Er is weer een extra prijs te winnen! Stuur een leuke foto van jouw bio-moment naar proefdeaandacht@bionext.nl en maak kans op 2.000 bio-koffiemelkcupjes van Zuivelrijck. Handig voor in de clubkantine, op het werk of voor thuis. Ook is er nog een tweede en derde prijs van 1.000 en 400 cupjes. Dus extra kans om te winnen. De extra actie duurt tot 13 november en de winnaars worden bekendgemaakt op 16 november.

Extra prijs: Weekendje weg langs het Pieperpad ter waarde van 200 euro

Als deelnemer aan de spaaractie maakt u kans op één van de twee weekendjes weg langs het Pieperpad, ter waarde van 200 euro. Welke overnachtingsmogelijkheden er zijn langs het Pieperpad, kan men zien op deze website en natuurlijk in de gids 'Lekker fietsen, 1000 kilometer Piepers'.

Wat moet men hiervoor doen? Stuur met de spaarkaart een origineel recept met aardappelen mee!

Bron: Proef de aandacht

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven