Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Belbus van Kassa in actie

Proeverij bio-delicatessen en specialiteiten blijkt oplichterij

Ze is zeker niet de enige, mevrouw Rutten-Aben dacht naar een bio-proeverij in Nieuw Bergen te gaan, maar kwam thuis met een matras.

Mevrouw Rutten-Aben kreeg net als vele ouderen een uitnodiging om bio-delicatessen en specialiteiten te komen proeven, bij de plaatselijke Chinees. "Ja, dat was een uitnodiging voor een gezellige middag." Haar zoon was meteen argwanend. Hij dacht al dat ze haar iets aan zouden willen smeren. En gaf dus als tip om geen geld mee te nemen en niks te kopen.

De proeverij bleek een verkoopdemonstratie van matrassen. En er werd een matras van 2600 euro cadeau gegeven. Nel was de gelukkige. Ze dacht gewonnen te hebben, maar tekende uiteindelijk een koopcontract van een matras van 690 euro. Ze verwacht dat er een stuk of tien anderen ook ingetrapt zijn. Vervolgens kregen ze geen reactie op diverse bezwaarbrieven.

Daarom kwam de Belbus van Kassa in actie.

Bekijk hier het fragment:


Bekijk de video in andere formaten.


Bron: Vara Kassa
Publicatiedatum: