Bewust op vakantie kan bij Roter Hahn bio-boerderijen

Steeds meer mensen streven een bewuste levenswijze na, óók of juist tijdens hun vakantie. Op de Roter Hahn bio-boerderijen in de Italiaanse regio Zuid-Tirol nemen de boer en boerin grote en kleine gasten met liefde mee in hun alledaagse leven.

De biologische boerderijen van de Roter Hahn liggen ver van de drukte, verscholen in de zonnige dalen van de Zuid-Tiroler Alpen. De mooiste wandelroutes en skipistes liggen hier altijd om de hoek. Langs de wegen liggen boerencafés waar men lokale lekkernijen serveert.

Maar niemand hoeft het erf te verlaten, want op de boerderij is altijd wat te zien en te doen. De boer en boerin nemen grote en kleine gasten met liefde mee in hun alledaagse leven. Zo laten ze graag zien hoe ze de Zuid-Tiroler jam, sappen, wijn, worst en kaas maken. Kinderen hebben een eigen, veilige speelweide en er zijn koeien, schapen, geiten, katten, kippen en konijnen om te aaien, te voeren en te bestuderen. Als ze tijd over hebben, kunnen ze lekker knutselen met natuurlijke materialen. Intussen kunnen de ouders zorgeloos van de zonneweide genieten, de moestuin inspecteren, of het uitzicht bewonderen onder het genot van een goed glas biologische wijn.

Auto kan thuisblijven

Doordat de Roter Hahn bio-boerderijen rustig liggen, is er weinig verkeer in de buurt, wat wel zo veilig is voor de kinderen. De auto kan sowieso thuisblijven, want de boer vindt het geen enkel probleem zijn gasten even op de te halen van een nabij gelegen station.

Bron: Reiskrant - De Telegraaf

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven