Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ondernemer uit Tulsa heeft succes met ongewone wijnverpakking

Het Amerikaanse merk EcoVINO heeft zijn biologische wijn in een innovatieve verpakking gestopt. De oprichter zegt dat dit een meer eco-vriendelijke oplossing is dan een traditionele glazen fles. En om hem open te maken is niet eens een kurkentrekker nodig. De verpakking is gemaakt van recyclebaar plastic en kan gevuld worden met 1,5 liter wijn. Dit is gelijk aan twee glazen flessen, maar deze verpakking weegt maar half zo veel als twee volle glazen flessen.

De onderneming uit Tulsa maakt gebruik van een innovatief,lichtgewicht etui. Bijkomend voordeel is dat het ook nog een gemakkelijker te vervoeren is. De wijn is geproduceerd in Californië en wordt verkocht bij Trader Joe's, onder meer in de Californië, New Mexico, Arizona en Nevada.



De eerste 10.000 exemplaren zijn inmiddels verkocht, het bedrijf is nu druk met de productie van nog eens 30.000 stuks. "Dit hadden we in gedachten voor over vijf jaar, maar we hebben dit dus al binnen zes maanden bereikt", zegt ondernemer Chris Large.

De wijn is een chardonnay, maar binnenkort onthult het echtpaar een nieuwe cabernet-wijn.
Publicatiedatum: