Nominaties voor derde internationale 'One World Award' 2012 vanaf nu welkom

De Duitse bio-producent Rapunzel en de IFOAM hebben de nominatieperiode voor de derde internationale 'One World Award' geopend. Het is vanaf nu mogelijk om innovatieve ideeën, projecten en/of personen aan de dragen. Zij moeten zich inzetten voor klimaatbescherming, milieu-projecten of hun maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen.

De award is een erkenning voor duurzame ideeën en projecten waarin ecologische, economische en sociale aspecten geïntegreerd zijn.

In aanvulling op de One World Award zal de 'Lifetime Achievement Award' uitgereikt worden. Dit is een erkenning voor prominente pioniers/individuen die hun leven gewijd hebben aan de promotie en ondersteuning van de biologische beweging.

De deadline voor het indienen van nominaties is 31 november 2011. Gelieve de benoemingen in het Engels naar Rapunzel te sturen.

Details over de criteria en vorige finalisten zijn te vinden op www.one-world-award.de. Gebruik deze lijst ook om de kansen van het project dat u wilt indienen te beoordelen of laat u inspireren. Het is niet mogelijk om jezelf te nomineren.

De deskundige jury zal uiteindelijk een winnaar kiezen uit een groep van vijf finalisten. De prijs is een bedrag van 25.000 euro en het bronzen 'One World Statue'. De Lifetime Achievement Award-winnaar ontvangt het 'One World Statue'.

Voor meer informatie www.one-world-award.com.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.